Nieuws

Digitaal brein

MMA Kennisplatform: Opleidingen en Trend Updates

Jaarlijks financiert de MMA voor de medewerkers van de lidbedrijven alle sessies uit het aanbod van de Mediafederatie Academy; het kennis- en innovatieplatform voor mediabedrijven en uitgeverijen in Nederland. De focus van de bijeenkomsten en webinars ligt op de digitale transitie in de uitgeef/mediasector en het delen van kennis, trends, ontwikkelingen en ervaringen.

Lees verder

TRUST IN MEDIA

Trust in Media is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en NDP Nieuwsmedia. Voor het kennisplatform zijn inzichten verzameld uit studies over vertrouwen in media en de impact op reclame.

www.trustinmedia.nl

Jaarverslag 2023 beschikbaar

Het MMA-jaarverslag 2023 is vandaag gepubliceerd. Een belangrijk speerpunt in het jaar 2023 was het onderling delen van kennis en ervaring die aansluit op de dagelijkse praktijk. Dit alles ten behoeve van de snel veranderende markt waarbij de ontwikkeling van nieuwe omzet en nieuwe businessmodellen bij de leden centraal staat….

Lees verder

AI informatie voor uitgevers

Het gebruik van AI door uitgevers, maar ook het beschermen van de eigen content en inzicht in de juridische gevolgen van de opkomst van AI, zijn speerpunten voor de Mediafederatie en de aangesloten brancheorganisaties.

Lees verder