Nieuws

De Mediafederatie Academy_thumb

Mediafederatie Academy voor MMA leden

09-03-2023 09:15 - 16:00

Kom op donderdag 9 maart a.s. naar de Mediafederatie Academy bijeenkomst ‘Ontdek de killer contentmarketingstrategie voor jouw merk’. De MMA biedt haar leden de mogelijkheid om deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen.

Lees verder
De Mediafederatie Academy_thumb

Mediafederatie Academy voor MMA leden

02-02-2023 09:15 - 12:30

Kom op donderdag 2 februari a.s. naar de Mediafederatie Academy online bijeenkomst ‘Digitale abonnementen – best practices en succesfactoren’. De MMA biedt haar leden de mogelijkheid om deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen.

Lees verder

Nieuwe voorzitter ziet enorme kansen voor de magazinemarkt

Erwin van Luit geniet van mooie merken. MMA zelf valt daar zeker onder wat hem betreft. Dat is dan ook de reden, dat hij na een twee jaar durende bestuursfunctie, zich heeft opgeworpen als voorzitter. Hij is vastbesloten om voort te bouwen op de plannen van zijn voorganger Luc van…

Lees verder

TRUST IN MEDIA

Trust in Media is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en NDP Nieuwsmedia. Voor het kennisplatform zijn inzichten verzameld uit studies over vertrouwen in media en de impact op reclame.

www.trustinmedia.nl

Tot ziens in 2023!

Terugkijkend op 2022 kunnen we wel stellen dat we wederom een uitdagend jaar achter de rug hebben! Post-corona zouden we snel ‘terug naar normaal’ gaan. Boy, were we wrong about that!

Lees verder