Nieuws

FIPP World Media Cingress 2022

FIPP World Media Congres 2022

Het 44e FIPP World Media Congres keert fysiek terug en vindt plaats in Lissabon-Cascais, Portugal van 7 tot 9 juni 2022. Verken de belangrijkste trends in de media-industrie Met een groot aantal sprekers en volop mogelijkheden om te netwerken, biedt dit evenement deelnemers de kans om de balans op te…

Lees verder

Dossier COVID-19

We snappen dat er nu als ondernemer, werkgever en werknemer veel op je afkomt. Daarom hebben we een handig COVID-19 dossier voor je samengesteld met alle maatregelen van de Rijksoverheid, KvK, VNO-NCW, AWVN en MKB Nederland en maatregelen binnen uitgeverijen en mediabedrijven in Nederland ten aanzien van het coronavirus.

Bekijk het COVID-19 dossier

PRINTmatters organiseert: Vakdag Print & Sign

12-10-2021 10:00 - 20:00

Op dinsdag 12 oktober 2021 vindt de Vakdag Print & Sign plaats, hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie. Kom ook langs en laat je inspireren door bekende sprekers en vakinhoudelijke presentaties, ontmoet leveranciers en vakgenoten uit de print- signbranche. Schrijf je nu (GRATIS) in!

Lees verder

Nieuwe publicaties NOM-cijfers

De bereiksonderzoeken van print (NOM), radio (NLO), televisie (SKO) en online (NOBO) worden opgenomen in het Nationaal Media Onderzoek (NMO). Dit crossmediale design biedt vele mogelijkheden om betere inzichten te krijgen in het crossmediale mediagedrag van de Nederlanders. De onderdelen van het NMO zullen op verschillende momenten ingevoerd worden. NOM…

Lees verder

MPA Magazine Media Factbook 2021

Al meer dan 25 jaar publiceert de MPA, de branchevereniging voor magazine uitgevers in de Verenigde Staten, het MPA Magazine Media Factbook. Ook voor 2021 heeft MPA weer een factbook samengesteld over de vitaliteit van de magazinemarkt in de VS en de unieke vertrouwensband die magazinemerken hebben met hun lezers.

Lees verder