Nieuws

Nieuw: Magazine Media Factbook 2024

Op reguliere basis publiceert de MMA het Magazine Media Factbook. Deze online uitgave biedt actuele feiten en cijfers over de performance van magazinemerken en toont de kracht van het mediumtype aan.

Lees verder

TRUST IN MEDIA

Trust in Media is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en NDP Nieuwsmedia. Voor het kennisplatform zijn inzichten verzameld uit studies over vertrouwen in media en de impact op reclame.

www.trustinmedia.nl

PROGRAMMA FIPP INSIDER AMSTERDAM – 17 oktober 2024

12.30 uur – 16.30 uur (inclusief lunch en borrel), Aristo Meeting Center Amsterdam, Teleportboulevard 100, Amsterdam. In samenwerking met de internationale magazine organisatie FIPP organiseert de MMA exclusief voor haar leden donderdagmiddag 17 oktober a.s. een inspiratiesessie met nationale én internationale sprekers met als centrale thema ‘Always audience first’.

Lees verder

Tweede Kamer neemt petitie tegen btw-verhoging in ontvangst

Op 24 september jl. heeft NDP Nieuwsmedia, samen met de Magazine Media Associatie (MMA), de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP), een petitie in de vorm van een cartoonkrant aangeboden aan de mediawoordvoerders van de Tweede Kamer. Namens de MMA was voorzitter Erwin van Luit…

Lees verder

Kaartverkoop 25ste Mercurs-uitreiking van start!

Theater Amsterdam is 19 november het podium voor de feestelijke 25ste uitreiking van de Mercurs. En wát voor een podium. Neem plaats op de rode pluchen stoelen en geniet van het spectaculaire beeldscherm! Verzeker je alvast van een plaats door nú een toegangskaart te bestellen. Het programma start om 19:30…

Lees verder