Kennis

Kennisuitwisseling staat centraal

MMA Kennisplatform

Met het Kennisplatfom biedt MMA haar leden zowel inhoudelijke kennis en informatie als inspiratie.

MMA Hackathon

MMA Hackathon

Workshopachtige MMA activiteit waarbij in kleine groepjes creatieve oplossingen voor problemen op het gebied van magazinemedia, zijn bedacht én uitgewerkt.

MMA Startup Contest

MMA Startup Contest

Startups pitchen hun innovatieve proposities voor de magazine mediasector. In korte presentaties leggen de kandidaten uit hoe hun idee de magazinebusiness vooruit kan helpen.

MERCURS

MERCURS

Jaarlijks uitreiking van vakprijzen voor magazine media branche.

Lunch & Learn

Lunch & Learn

Kleinschalige, exclusieve lunchbijeenkomsten op managementniveau uitsluitend voor MMA-leden.

de Mediafederatie Academy voor MMA

de Mediafederatie Academy voor MMA

Speciaal voor MMA leden geselecteerde Mediafederatie Academy sessies, welke gratis of met ledenkorting zijn bij te wonen.

Meet the Millennials

Meet the Millennials

Boeiende ontmoeting tussen vertegenwoordigers van de Millennial-generatie en MMA-leden.


Magazine Media Café

Magazine Media Café is een initiatief van de Magazine Media Associatie. Het is een platform waar collega’s en vakgenoten uit de magazine media branche elkaar ontmoeten, praktijkervaringen uitwisselen en bijgepraat worden over de meest actuele ontwikkelingen op hun vakgebied.

 

 

Magazine Media Café website


De Mediafederatie Academy

De Mediafederatie Academy is het professionaliserings- en netwerkplatform voor de uitgeefbranche. Met de Academy ondersteunt de Mediafederatie lidbedrijven van de vijf bij de Mediafederatie aangesloten brancheverenigingen (GAU, GEU, MMA, MVW en NDP Nieuwsmedia) concreet bij hun voortdurende transformatie tot digitale mediaondernemingen. Door de technologische ontwikkelingen en mediaconvergentie in de uitgeefindustrie is er binnen alle uitgeefsectoren behoefte aan permanente kennisupdate en vaardigheidsontwikkeling over thema’s die samenhangen met digitaal uitgeven, op zowel strategisch als operationeel niveau.

 

de Mediafederatie Academy activiteitenkalender 2022


Congressen

Overzicht van nationale en internationale mediacongressen.