Tot ziens in 2023!

Terugkijkend op 2022 kunnen we wel stellen dat we wederom een uitdagend jaar achter de rug hebben! Post-corona zouden we snel ‘terug naar normaal’ gaan. Boy, were we wrong about that!

Zo bleek het hybride werken tegen de verwachtingen in here to stay, viel Rusland Oekraïne binnen en kregen we te maken met de energiecrisis, gierende personeelstekorten en als klap op de vuurpijl een torenhoge inflatie. Gelukkig heeft de magazinemediabranche zich ondanks alles wederom veerkrachtig getoond. We blikken graag samen met je terug op een aantal hoogtepunten voor de branche en de Magazine Media Associatie (MMA) uit de activiteitenkalender van het jaar 2022.

We zien je graag weer in 2023
Ook aankomend jaar is het weer van belang om je kennis en skills up to date te houden en in nauw contact met vakgenoten te blijven staan. We hopen je in het nieuwe jaar dan ook o.a. weer te mogen verwelkomen bij een van onze events of te informeren met actuele publicaties:

Daarnaast zijn er de exclusieve bijeenkomsten van de MMA Business Club en volgen er nog meer MMA Expert Roundtables voor diverse disciplines binnen onze branche. En de Mercurs vieren hun 25ste editie. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan! Kortom, voldoende momenten in het nieuwe jaar om elkaar zakelijk en feestelijk te ontmoeten!

We wensen je fijne feestdagen en kijken uit naar een inspirerende samenwerking in 2023!

Deel dit artikel