MMA EXPERT ROUNDTABLES: Editie sales

Dinsdag 17 januari 2023 organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) de eerste editie van een nieuw initiatief: de MMA Expert Roundtables, exclusieve bijeenkomsten voor wisselende bloedgroepen in de uitgeverijbranche. Deze editie staat geheel in het teken van ‘sales’.

Centraal deze middag staat de lancering van het MMA Magazine Media Factbook, met aansluitend een discussie onder leiding van Léon Bouwman (uitgever Roularta Media Nederland) over de huidige uitdagingen op de advertentiemarkt. Deelname is exclusief voorbehouden aan salesdirectors/salesmanagers die werkzaam zijn bij MMA-lidbedrijven. De bijeenkomst wordt afgesloten met een (nieuwjaars)netwerkborrel. Wij nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Lancering MMA Magazine Media Factbook

Het online factbook is het ultieme instrument voor sales, met als doel stakeholders, adverteerders en mediabureaus op een toegankelijke en overzichtelijke wijze te voorzien van actuele (cijfermatige) informatie en inspiratie omtrent de magazine mediabranche. Zowel print als online komen uitgebreid aan bod. Samensteller Nancy Detrixhe (research manager MMA) zal een toelichting op de inhoud van het factbook geven.

Aanmelden

Aanmelden kan via de onderstaande aanmeldbutton. Aan deelname aan de MMA Expert Roundtable zijn geen kosten verbonden.

Meld je hier gratis aan!

Let op: deelname is exclusief voorbehouden aan salesdirectors/salesmanagers die werkzaam zijn bij MMA-lidbedrijven!

Praktische informatie

Datum

dinsdag 17 januari 2023

Tijd

15:00 – 16:30 uur (met aansluitend netwerkborrel)

Locatie

Roularta Media Nederland
Spaklerweg 53, Duivendrecht
gratis op eigen parkeerterrein

Deel dit artikel