Infographic: meer impact & ROI met reclame in vertrouwde media

USP’s van vertrouwde media op een rij.

De Nederlandse magazine- en nieuwsmedia behoren tot de meest vertrouwde media ter wereld. Dat is niet alleen goed nieuws voor enthousiaste lezers. Ook adverteerders kunnen hier hun voordeel mee doen. Want reclamecampagnes in betrouwbare media genereren meer impact en omzet.

Lees de bevindingen uit ons bronnenonderzoek of bekijk de highlights. Die vind je respectievelijk in onze whitepaper en onderstaande infographic:

De Engelse versie van de infographic is hier te vinden.

Over Trust in Media

Trust in Media is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en NDP Nieuwsmedia. Voor het kennisplatform zijn inzichten verzameld uit studies over vertrouwen in media en de impact op reclame.

Deel dit artikel