Stijging mediaconsumptie door coronavirus

Traditionele media worden het meest betrouwbaar gevonden.

Om op de hoogte te blijven kiest de consument vooral voor traditionele en nationale media. De betrouwbaarheid van media is belangrijker dan ooit. Nederlanders willen goed geïnformeerd worden en dat zie je terug in een stijging van de mediaconsumptie. Dit blijkt uit de eerste wave van de COVID-19 barometer van Kantar. Kantar ondervraagde meer dan 25.000 mensen in meer dan 30 markten over de hele wereld waaronder Nederland of ze met ons wilden delen hoe het coronavirus hun dagelijkse leven beïnvloedt: wat zijn hun gedachten over de coronacrisis, hoe voelen ze zich eronder, hoe beïnvloedt het virus hun gedrag, welke gevolgen heeft het voor hun mediaconsumptie en aankoopgedrag, en hoe denken ze dat het nu verder gaat?

Lees hier meer.

De volledige rapportage is hier te downloaden.

 

Deel dit artikel