Nieuw crossmediaal bereiksonderzoek: toelichting op RfP

De verschillende Joint Industry Committees (JIC’s) en Vinex hebben een toelichting op de Request for Proposal (RfP) gepubliceerd voor het nieuwe crossmediale bereiksonderzoek.

Al enige tijd wordt  door de verschillende Joint Industry Committees (JIC’s) die zich met mediabereiksonderzoek bezighouden (NOM, NLO, SKO) – in samenwerking met Vinex – gewerkt aan een nieuw gezamenlijk crossmediaal mediabereiksonderzoek. Op 2 juli 2018 hebben de JIC’s en Vinex gezamenlijk via een persbericht een Request for Proposal (RfP) gepubliceerd. Hiermee wordt onderzoeksbureaus de mogelijkheid geboden om voorstellen voor de uitvoering van het onderzoek in te dienen.

Omdat het RfP een Engelstalig en zeer technisch document is, hebben de betrokken partijen een toelichting op de RfP gepubliceerd. Hierbij is gebruik gemaakt van de artikelen die Peter Wiegman heeft geschreven voor zijn mediaonderzoek.nl platform. De toelichting is hier te lezen.

Deel dit artikel