Native Advertising Trends 2017

Native advertising zal naar verwachting in 2020 wereldwijd verdubbeld zijn tot 40% van de advertentieinkomsten. In 2016 was dat nog 21%. Dit blijkt uit de jaarlijkse wereldwijde studie van het Native Advertising Institute en FIPP over  native advertising in de magazine media branche.

Het onderzoek is voor de tweede keer door het Native Advertising Institute en FIPP uitgevoerd. 207 magazine executives van 53 landen deelden hun ervaringen met native advertising.

91% van de uitgevers vindt native advertising ‘Belangrijk’ tot ‘Zeer belangrijk’ voor hun bedrijf. 54% verkopen het inmiddels al en nog eens 37% denkt dat zij dit (zeer) waarschijnlijk ook zullen gaan doen in de toekomst. 63% levert video content en, verrassend genoeg, biedt 45% native events aan.

Meer informatie is hier te vinden.

Download de rapportage

 

 

Deel dit artikel