Innovation in Media World Report 2021 webinar

VANMIDDAG 16 maart om 15:00 uur geven de auteurs van de welbekende en zeer gewaardeerde ‘Innovation in Media World Reports’ van FIPP, Juan Señor & John Wilpers, een gratis webinar naar aanleiding van de lancering van de editie van 2021.

Download hier het Innovation in Media World Report 2021

Waar gaat het over?
De wereld ziet er totaal anders uit dan een jaar geleden en er is veel onzekerheid over hoe deze eruit zal zien als deze uitdagende periode voorbij is. Zeker is dat er innovatie zal zijn. We zien nu al hoe bedrijven zich aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid door te innoveren.

Auteurs en veteranen in media en innovatie Juan en John zullen niet alleen praten over de belangrijkste innovaties die in het nieuwe rapport zijn opgenomen, maar ook hoe deze kunnen helpen bij het overwinnen van de huidige uitdagingen binnen de sector. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het het ‘post’ covid tijdperk, podcasting, duurzaamheid, innovatieve modellen voor het genereren van inkomsten, creativiteit en meer.

Tijdens het webinar zal er de mogelijkheid geboden worden tot het (online) stellen van vragen aan Juan & John. Geef je op!

Inschrijven voor GRATIS webinar

Praktische informatie

Datum:

Dinsdag 16 maart 2021

Tijd:

15:00 uur

Locatie:

Online via Zoom

Sprekers:

Juan Señor & John Wilpers

Aanmelden:

Gratis via inschrijfformulier

Deel dit artikel