MMA Business Club: ‘Uitgeven in onstuimige tijden’

Op donderdag 2 juni a.s. vindt vanaf 15:30 uur in Op Suyd in Het Amsterdamse Proeflokaal de allereerste editie van de MMA Business Club plaats. De MMA Business Club is uitsluitend toegankelijk voor directieleden van MMA-lidbedrijven. 

De bijeenkomst, die uitsluitend op uitnodiging is bij te wonen, biedt de directieleden van de MMA-lidbedrijven nieuwe inzichten, relevante informatie en interessante ontmoetingen. De MMA Business Club staat voor een inspirerend magazinemedia platform waar uitgevers op directieniveau de onderlinge banden en uitwisseling van kennis, ideeën en ervaringen bevorderen. Alle bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Het thema van de allereerste editie is ‘Uitgeven in onstuimige tijden’. Externe ontwikkelingen op het gebied van papier, productie, distributie en sociale zaken zorgen ervoor dat de kosten voor de magazinemediabranche stijgen. Wat is de impact van deze ontwikkelingen en hoe gaan de diverse uitgevers ermee om? Aan de hand van stellingen zal onder leiding van Aart Lensink over het thema worden gediscussieerd en zullen ervaringen worden uitgewisseld. Aart is directeur/mede-eigenaar van marketing/communicatiebureau LVB en werkte eerder als journalist bij diverse dagbladen, magazines en tv-programma’s.

Een uitnodiging aan de directieleden van MMA-lidbedrijven is verzonden op vrijdag 29 april jl.

Praktische informatie

Datum

donderdag 2 juni 2022

Start

15:30 uur ontvangst, 16:00 uur aanvang

Einde

17:30 / netwerkborrel

Locatie

Op Suyd (in Het Amsterdamse Proeflokaal)

Adres

Stadionplein 300, 1076 CK Amsterdam

Parkeren

parkeergarage Stadionplein, onder Op Suyd

Deel dit artikel