Mediafederatie Academy voor MMA leden

Kom op dinsdag 14 juni a.s. naar de speciale Mediafederatie Academy HRM sessie ‘The War of Talents’, wat wil het talent? De MMA biedt haar leden de mogelijkheid om deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen.

Het zijn uitdagende tijden voor jou als HRM-er, P&O-er en L&D-er in de media- en uitgeefsector. Ben je de coronaperikelen te boven? En is je organisatie ingericht voor hybride werken? In deze bijeenkomst gaan we de krapte op de arbeidsmarkt nader bespreken. Is jouw organisatie een aantrekkelijke werkgever? Wat is belangrijk voor een talentvolle jonge professional? En welke stappen zet je in reskilling en upskilling van de ervaren senior werknemer? Thema’s waar we met elkaar naar kijken, zijn o.a.:

  • kansen op arbeidsmarkt en stereotyperingen van vijftigplussers, Millennials en Generatie Z;
  • wensen van organisatie en medewerker met betrekking tot hybride werken. ‘Work has left the building’;
  • ontwikkelassessments in het onboardingsproces;
  • ontwikkelen en leren binnen (of buiten) het bedrijf.

Kortom, een mooi moment om P&O-ers en HR-medewerkers van andere media- en uitgeefbedrijven te ontmoeten en je te laten inspireren door onze sprekers!

Sprekers

Linda Huntelman-van den Driessche. Linda is senior assessmentpsycholoog en founder van psychologisch adviesbureau People on Board. People on Board biedt hoogwaardige ontwikkelassessments aan die het onboardingsproces een kwaliteitsimpuls geven. In 2020 won ze met haar team de SIR Intergov challenge ‘Ouderen in trek bij werkgevers’. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich o.a. Corendon, het Ministerie van SZW en woningcorporatie De Goede Woning.

Martijn van Rossum. Eigenaar van The New Crew, een arbeidsbemiddelaar voor jonge talenten die verschil willen maken als starter in een maatschappelijke job. Zij die impact willen maken op de wereld aan de ene kant en – aan de andere kant – maatschappelijk betrokken organisaties. The New Crew bemiddelde tussen ca. 2700 starters en honderden opdrachtgevers. En na die match begint het pas; Crew Class is een ontwikkelingsprogramma waarin ervaren trainers deze jongste generatie werkenden helpen in de eerste stappen in hun carrière. Met groeien, doelen stellen en die bereiken.

Programma

12:30 – Inloop en deelnemersregistratie
We serveren een broodjeslunch dus je kunt een hapje mee-eten.

12:50 – Welkom door directeur Peter Stadhouders

13:00 – Selectie is maatwerk, door Linda van den Driessche
In onze ongekend dynamische maatschappij zijn aannames snel gemaakt en liggen vooroordelen liggen op de loer. Hoe voorkom je dat je talent over het hoofd ziet of juist vaardigheden overschat? En hoe kunnen ontwikkelassessments strategisch worden ingezet in het onboardingsproces? Linda brengt de frisse blik op selectie van buiten de media- en uitgeefsector naar binnen.

14:00 – Pauze

14:15 – Goed werkgeverschap en de jongste generaties werkenden, door Martijn van Rossum
Martijn laat je kennismaken met Millennials en Generatie Z. Hoe ga je als werkgever en leidinggevende nu om met deze generaties? Hoe stimuleer je hun talent? En er zit ook een waarschuwing in zijn verhaal: de krapte op de arbeidsmarkt gaat voorlopig niet meer weg, dus bereid je voor op een frisse wind!

15:15 – Plenaire afsluiting

15:30 – Einde programma

Meer informatie & aanmelden

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 14 juni 2022

Tijd

12:30 – 15:30

Locatie

De Mediafederatie, Hogehilweg 6, 1101 CC Amsterdam. Het betreft een offline bijeenkomst.

Doelgroep

Ben je werkzaam als HRM-er, HRD-er, P&O-er of L&D-er? Ontmoet je peers! Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Kosten

MMA subsidieert deelname van MMA leden volledig*
Niet-leden: € 390,- *

*Betalings- en annuleringsvoorwaarden zijn op de eventpagina te vinden

Deel dit artikel