Mediafederatie Academy voor MMA Leden: TECH UPDATE #1

Tijdens deze eerste Mediafederatie Academy Tech Update in een reeks van tien word je in 30 minuten bijgepraat over AI Assistants en Conversation Design. De update wordt afgesloten met een optionele Q&A. Na afloop ontvang je toegang tot de filmopname van Tech Update en een selectie van de beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.

Door de snelle ontwikkeling van AI voeren mensen steeds vaker gesprekken met AI Assistants in de vorm van chatbots en voice applicaties. Maar hoe zorg je ervoor dat dit menselijke, inclusieve en waardevolle gesprekken zijn? En wat kun jij met deze technologie als media- en uitgeefprofessional?

Hans van Dam bespreekt de bewezen methode voor succesvolle AI Assistants. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is conversation design en hoe pas je het toe? Hoe ontwikkelen AI Assistants zich op korte termijn? Welke impact heeft deze technologie op de media- en uitgeefbranche? Aan de hand van een aantal voorbeelden en met tips die je meteen toe kunt passen in je praktijk.

Meer Tech Updates

N.B. Deze Tech Update is de eerste in een reeks van tien, waarin je in 30 minuten wordt bijgepraat over belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland. Neem meteen een voordelig abonnement op Tech Updates.

Spreker

Hans van Dam. CEO en co-founder van Conversation Design Institute, een toonaangevend opleidings- en certificeringsinstituut voor conversation designers. Met internationale opdrachtgevers als o.a. Walmart, JP Morgan, Google, ABN AMRO om hun AI-assistenten mensgerichter, behulpzamer en natuurlijker te maken. Hans doceert daarnaast aan onder meer de VU, Radboud Universiteit Nijmegen en Goldsmiths University of London.

Programma

  • – Tech Update

    Hans van Dam bespreekt de bewezen methode voor succesvolle AI Assistants. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is conversation design en hoe pas je het toe? Hoe ontwikkelen AI Assistants zich op korte termijn? Welke impact heeft deze technologie op de media- en uitgeefbranche? Aan de hand van een aantal voorbeelden en met tips die je meteen toe kunt passen in je praktijk.

  • – Optioneel: Q&A

    Heb je nog vragen? Blijf nog even online en stel ze aan onze expert.

  • – Einde Tech Update

    Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en Hans’ selectie van beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.

Meer informatie & aanmelden

Praktische informatie

Datum

10 mei 2022

Tijd

09:00 – 10:00 uur

Locatie

Online via MS Teams

Doelgroep

Voor iedereen die bij wil blijven op het gebied van technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland. Geen voorkennis nodig.

KostenLos ticket 1 tech update:

Los ticket AI Assistants en conversation design€ 49,-*
Los ticket voor niet-leden: € 79,-*

Abonnement 10 Tech updates:

MMA-leden: € 199,- abonnement, tot 30 april 25% korting*
Niet-leden: € 399,- abonnement*

Deel dit artikel