Lunch & Learn

LUNCH & LEARN: een inspirerende activiteit van het MMA Kennisplatform

Na het succes van de eerste twee Lunch & Learn-bijeenkomsten is besloten nogmaals een evenement te organiseren, dit alles in het kader van het MMA Kennisplatform. Doel van het platform is MMA-leden te faciliteren en ondersteunen op het gebied van kennis, opleiding en ontwikkeling.

lunch-learn-3

Drie keer per jaar vinden kleinschalige, exclusieve lunchbijeenkomsten voor directieleden, marketeers, uitgevers en hoofdredacteuren van MMA-leden plaats. Ze bieden de gelegenheid het gesprek aan te gaan met experts van buiten de branche. Hoe kijkt deze expert tegen de magazinebranche aan? Wat vindt hij/zij opvallend? En wat zou hij/zij doen als hij/zij – zoals u – een bepalende rol bij een magazineuitgeverij zou spelen?

Tijdens de derde Lunch & Learn-sessie op donderdag 10 november aanstaande is Pascal van Ham, Marketing Manager van Tony Chocolonely, te gast. Zij zal medewerkers van de MMA-leden helemaal bij praten over Storytelling: het verhaal achter het merk. Hoe kun je engagement bij je doelgroep creëren en je merk laden door een goed en rijk verhaal rondom je merkwaarden te vertellen? Wij nodigen de directieleden, marketeers, uitgevers en hoofdredacteuren van MMA-leden van harte uit om tijdens een heerlijke lunch, verzorgd door topcateraar Gewoon Eten & Meer, met haar in gesprek te gaan.

Het evenement vindt plaats in de Bakkerswinkel op het Westergasterrein in Amsterdam, alwaar na afloop van de lunch ook een kort bezoek aan het hoofdkwartier van Tony Chocolonely kan worden georganiseerd.

Praktische informatie

Datum donderdag 10 november 2016
Aanvang 12.00 uur
Locatie Zolder van De Bakkerswinkel,
Regulateurshuis 1,
Polonceaukade 1,
1014 DA,
Amsterdam
Duur ca. 2 uur

Lid MMA? Meld je dan snel aan!

Aanmelden*

* Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 28 oktober aanstaande. De uitnodiging is uitsluitend bestemd voor directieleden, marketeers, uitgevers en hoofdredacteuren van MMA-leden!

Hopelijk tot ziens op 10 november!1014 DA Amsterdam

Deel dit artikel