Digital Innovators’ Summit 2021

Als gevolg van de covid pandemie en de voortdurende reisbeperkingen zal dit jaar de FIPP/VDZ Digital Innovators’ Summit (DIS) niet zoals gebruikelijk in Berlijn plaatsvinden maar geheel online in de vorm van een vijfdaagse webinar-serie.

MMA leden kunnen de vijf seminars geheel GRATIS bijwonen! Tijdens de seminars komen de belangrijkste innovatiegebieden aan bod en onderwerpen als podcasting, storytelling, sustainability, monetisation en meer. Daarnaast ontvangen alle deelnemers geheel gratis een online editie van het welbekende en zeer gewaardeerde ‘Innovation in Media World Report’ van FIPP.

Alle vijf seminars duren ongeveer een uur. Ze worden gehost door James Hewes, CEO van FIPP, en John Wilpers, Senior Director US bij Innovation Media Consulting.

Aanmelden & meer informatie

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden voor de serie van 5 webinars. Om gratis te kunnen deelnemen vul je in het veld ‘ORGANISATION’ MMA-member in.

WEBSITE

www.innovators-summit.com

SEMINARS
#1

Seminar 1

Datum

Dinsdag 9 maart 2021

Tijd

14:00 – 15:00

Inhoud

Tijdens dit webinar wordt het nieuwe Innovatierapport gelanceerd en wordt er gesproken over de nieuwe eisen aan mensen, cultuur en werk.

Gastsprekers zijn onder meer Liz Vaccariello, hoofdredacteur van Real Simple, en Dan Wakeford, hoofdredacteur van People, beide bij Meredith Corporation in de VS.

#2

Seminar 2

Datum

Dinsdag 23 maart 2021

Tijd

14:00 – 15:00

Inhoud

Tijdens dit seminar kijken we naar de explosieve opkomst van podcasts en nemen we andere audio-innovaties in overweging, zoals bijvoorbeeld lancering van het populaire Clubhouse.

Gastsprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

#3

Seminar 3

Datum

Dinsdag 6 april 2021

Tijd

15:00 – 16:00

Inhoud

Duurzaamheid en klimaat zijn steeds meer een essentieel onderdeel van ondernemen, ook al is het niet altijd direct top-of-mind zoals het hoort. Ga als deelnemer in gesprek over media-innovaties en verantwoordelijkheden op dit vakgebied.

Gastsprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

#4

Seminar 4

Datum

Dinsdag 20 april 2021

Tijd

15:00 – 16:00

Inhoud

In dit webinar ligt de focus op opvallende innovaties binnen de journalistiek vanuit creativiteit en storytelling.

Sprekers: Adil Sbai, CEO van weCreate Oostenrijk, over creatieve verhalen op Tik-Tok.

Overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

#5

Seminar 5

Datum

Dinsdag 4 mei 2021

Tijd

15:00 – 16:00

Inhoud

DIS 2021 zal worden afgesloten met een gesprek over de vijf technologieën die de verschillende panelleden onder je aandacht willen brengen.

Panelleden: Rebekah Billingsley, Global Innovation Director bij Cedar Communications.

Overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Deel dit artikel