Digital Marketing Live!_2016

Emerce Marketing Digital Live!

Op donderdag 26 mei 2016 barst in de Beurs van Berlage de VIJFDE editie los van Digital Marketing Live! Hét grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing.

Ook deze editie wordt het een parade van activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables.

Een dag in het teken van uitwisselen van kennis, tactics, best practices, informatie uit cases en het opdoen van contacten.

Een evenement van deze omvang is alleen mogelijk met steun van vele partners. De gehele interactive marketing & advertising-industrie heeft zich achter Digital Marketing Live! geschaard. Het IAB is content partner en zal een zeer uitgebreid programma verzorgen. Verder wordt het event ondersteund door alle relevante brancheverenigingen zoals DDMA, DDA, MWG, VEA en IPAN, met panels, promotie en andere bijdragen.

Programma

Social

Natuurlijk is social hot! Daarom op Digital Marketing Live! kennis en inspiratie over onder andere Social advertising, Analytics & monitoring, Webcare, Social recruitment, Pinterest, Contentmarketing en Communities.  Met bijvoorbeeld sessies over hoe je Social Media business as usual maakt en welke vorm van Social marketing voor jou werkt. Campagnes en cases van mooie merken afgewisseld met boeiende sprekerssessies.

Mobile

Krijg hier je update over de laatste ontwikkelingen en insights in de mobile markt, de toepassingen en de mogelijkheden van mobiel, maar ook praktische kennis en inspirerende cases. Alles over mobile campaigns, mobile advertising en game advertising.

Customer Dialogue

Praktische, vernieuwende en inzichtgevende sessies over CRM, Customer loyalty, Content marketing, Conversion, Emailmarketing, Analytics, Activation en Campaigns.

Digital Advertising

Alles wat je wilt weten over Campaigning Affiliate marketing, Mediaplanning, Mediabuying, Automated trading, Performance based advertising en Audience targetting. Maar ook expertsessies en cases over Video advertising, Native advertising, Advertising analytics, Lead generation en Search.

In het pop-up café komen al deze onderwerpen en meer aan bod aan de round tables. Ga dieper in op de materie, stel vragen aan de sprekers en discussier met vakgenoten.

Meer info & tickets

Deel dit artikel