MMA verwelkomt twee nieuwe leden: Oseberg Publishing en DSV Media

Oseberg Publishing en DSV Media zijn per 1 oktober 2024 toegetreden als lid van de Magazine Media Associatie Media (MMA).

Oseberg Publishing, in 2019 opgericht door Gerro Sanders, geeft twee magazines in eigen beheer uit: Winelife en Fabulous Mama.

Winelife is het enige winestyle magazine in Nederland en verschijnt zes keer per jaar. Het magazine en in het verlengde hiervan winelifemagazine.nl wil bereiken dat de lezer alles te weten komt over wijn en daardoor nóg meer geniet van een goed glas. Iedereen kan op deze manier verstand krijgen van wijn en het blad helpt op een gemakkelijke en overzichtelijke manier de juiste keuze te maken.

Fabulous Mama is een tijdschrift gericht op (aanstaande) moeders en vrouwen met kinderen. Het blad verschijnt zes keer per jaar en biedt een mix van informatieve en inspirerende artikelen over zwangerschap, opvoeding, gezondheid en lifestyle. Het tijdschrift is bedoeld voor vrouwen die bewust in het leven staan, zichzelf en hun kinderen willen verwennen en het beste uit het leven willen halen.

 

DSV Media is uitgever van De Smaak van Italië het online/offline magazine op het gebied van lifestyle, reizen en gastronomie. Het magazine verschijnt zes keer per jaar. Daarnaast initieert en ontwikkelt DSV Media diverse platforms en uitgeefprojecten met Italië als centrale thema. Hun activiteiten gaan veel verder dan alleen het magazine. Met schrijvers, journalisten, bloggers, fotografen en vormgevers maken zij dagelijks de mooiste Italiaanse content voor alle type media: online, social media, magazines, boeken, campagnes, PR activaties en events.

 

 

Deel dit artikel