Inzenden MERCURS 2024 geopend

Fantastisch nieuws: dit jaar worden de Mercurs voor de 25e keer uitgereikt! Vanaf vandaag kan voor vijf categorieën worden ingezonden: Magazine Mediamerk, Partnership, Redactieteam, Innovatie en BeLOFte van het Jaar.

220 Mercurs zijn er uitgereikt sinds de eerste editie in 1998 en zeven stuks staan er klaar voor de extra feestelijke uitreiking dinsdagavond 19 november in Theater Amsterdam. Natuurlijk blikken we dan terug op de succesvolle 24 edities, maar bovenal staat het allerbeste werk uit de afgelopen anderhalf jaar volop in de spotlights! Kennis & inspiratie opdoen is de nieuwe verdieping bij de Mercurs en daarom staan we tijdens de uitreiking uitgebreid stil bij álle genomineerde cases.

Zeven Mercurs

Nieuw dit jaar is de toekenning van drie Mercurs (goud, zilver en brons) in de categorie Magazine Mediamerk, voor de meest inspirerende en succesvolle magazine mediamerken. Een gloednieuwe categorie: Redactieteam, waarvoor excellente teams die impact maken kunnen inzenden. Sterke originele, innovatieve en commerciële samenwerkingen worden bekroond met de Mercur Partnership. Innovaties worden gejureerd voor de categorie Innovatie. En de Mercur BeLOFte gaat naar een aanstormend talent, freelance of in vaste dienst bij een uitgeverij.

Sluiting 5 september 2024

De inzending is vanaf vandaag geopend en sluit donderdag 5 september 2024 om 17:00 uur. Op mercurs.nl staat de inzendmodule en ook alle informatie over de categorieën & criteria en de voorwaarden voor inzenden. Donderdag 3 oktober 2024 worden de nominaties bekendgemaakt.

Meer informatie

Deel dit artikel