MMA EXPERT ROUNDTABLES: AI in de praktijk

Dinsdagmiddag 21 mei 2024 staat de MMA Expert Roundtable geheel in het teken van AI-cases.

Wil je als bedrijf voordelen behalen ten opzichte van de concurrentie, nieuwe omzetkansen genereren of de klantloyaliteit vergroten, dan kun je er bijna niet omheen om met kunstmatige intelligentie aan de slag te gaan.

Er is in deze sessie volop aandacht voor de wijze waarop de technische ontwikkelingen al worden toegepast bij MMA-leden. Wat zijn hun ervaringen? Waar zetten zij AI/ChatGPT in? Zijn er ook nadelen verbonden aan de nieuwe technologie? Is AI slimmer dan de mens en welke gevolgen heeft dat?

Kortom, een exclusieve sessie waarin we met elkaar de mogelijkheden en onmogelijkheden voor magazine mediamerken en AI onder de loep nemen.

Sprekers

Rajno van Wilgenburg (web & content marketeer Roularta Media Nederland) neemt ons mee langs de pragmatische, creatieve en conceptuele AI experimenten van Beleggers Belangen, Formule 1, Columbus Travel en Seasons. Hij deelt de ervaringen van zijn collega’s over de inzet van AI en ChatGPT op de werkvloer.

Wout Stravers is operationeel directeur bij PXR en vanuit deze rol neemt hij ons mee in de wereld van uitgeschreven voetbalwedstrijdverslagen op de site van VI door robots. Deze recente ontwikkeling bij VI past volledig bij de snelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie.

Thomas Rutten is oprichter en mede-eigenaar van het Nijmeegse digital agency Linku. Dit bureau werkt aan de digitalisering van een aantal grote bedrijven, waaronder F&L Media. Thomas is een AI-enthousiasteling en is bijzonder actief in het implementeren van AI in de digitalisering van de klanten van Linku. Dit loopt uiteen van poppodia tot ziekenhuizen. Voor F&L Media loopt onder andere een project waarbij AI wordt ingezet voor hulp bij de productie van teksten.

Wij nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Deelname is kosteloos en exclusief voorbehouden aan medewerkers van MMA-lidbedrijven.

Praktische informatie

Thema: AI in de praktijk
Datum: dinsdag 21 mei 2024
Start: 15:30 uur
Einde: 17:00 uur (met aansluitend netwerkborrel)
Locatie: Roularta Media Nederland
Adres: Spaklerweg 53, Duivendrecht
Parkeren: gratis op eigen parkeerterrein

Heb je collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur deze uitnodiging dan door. We kijken uit naar je/jullie komst!

Meld je hier gratis aan!

Deel dit artikel