Digitaal brein

MMA Kennisplatform: Opleidingen en Trend Updates

Jaarlijks financiert de MMA voor de medewerkers van de lidbedrijven alle sessies uit het aanbod van de Mediafederatie Academy; het kennis- en innovatieplatform voor mediabedrijven en uitgeverijen in Nederland. De focus van de bijeenkomsten en webinars ligt op de digitale transitie in de uitgeef/mediasector en het delen van kennis, trends, ontwikkelingen en ervaringen. Het volledige opleidingsprogramma 2024 is hier te vinden.

Vanaf 14 mei gaat Trend Updates 2024/2025 van start: tien korte webinars over de meest actuele trends en ontwikkelingen in media- en uitgeefland. Met onderwerpen als inclusieve AI, smart content, spraaktechnologie en micro- en nanolearning. Tot 1 mei 2024 krijgen MMA-leden 25% Early Bird korting. Aanmelden kan hier.

Deel dit artikel