MMA verwelkomt nieuw lid: OneWorld

OneWorld is per 1 april 2024 toegetreden als lid van de Magazine Media Associatie Media (MMA).

OneWorld Magazine is een Nederlands online magazine met vier keer per jaar een papieren magazine. De belangrijkste thema’s die aan bod komen zijn mensenrechten, klimaatrechtvaardigheid en identiteit. Met daarbij een heldere missie: journalistiek vóór gelijkheid en tegen onrecht.

OneWorld bestaat sinds december 2011 en is het resultaat van een fusie tussen het tijdschrift IS (Internationale Samenwerking), het tijdschrift Onze Wereld en de website met vacaturebank www.oneworld.nl. Tot eind 2017 viel OneWorld onder Stichting NCDO dat werd gesubsidieerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. OneWorld krijgt sinds 2018 geen overheidssubsidie meer; de redactie is onafhankelijk. Sinds 2021 is OneWorld een uitgave van OneWorld Media met een licentie verkregen van Stichting OneWorld.

 

Deel dit artikel