Voordeeltarief MMA-leden voor FIPP Wereldcongres Cascais 4-6 juni 2024

De wereldfederatie van magazine uitgevers FIPP organiseert van dinsdag 4 juni t/m donderdag 6 juni 2024 in Cascais, Portugal de 46ste editie van haar jaarlijkse wereldcongres.

Tijdens het FIPP Media World Congress ontdek je de laatste ontwikkelingen in de mediasector wereldwijd. Niet minder dan 60 internationale sprekers komen vertellen over ontwikkelingen op het vlak van uitgeven, technologie en economische perspectieven. Het is uiteraard ook een unieke gelegenheid om collega’s uit alle werelddelen te ontmoeten.

Leden van de MMA kunnen gebruik maken van een zeer aantrekkelijk voordeeltarief voor congresdeelname van € 725 euro (excl. btw), als wij met een Nederlandse delegatie van minstens 5 personen deelnemen. De reguliere toegangsprijs is € 1.197. De MMA zal de inschrijving en de facturatie van de congresdeelname verzorgen. Heb je interesse, stuur mij dan een mail met je gegevens. Let op: het voordeeltarief geldt slechts tot en met 31 maart 2024. Reis en verblijf dienen op individuele basis te worden geboekt. Speciaal voor de deelnemende leden zal op een van de congresavonden een exclusief diner voor de Nederlandse delegatie in Cascais worden georganiseerd. Dit diner zal door de MMA worden aangeboden.

Alle informatie over het congresprogramma, de sprekers en de locatie is hier te vinden.

 

 

 

Deel dit artikel