Duurzaam publiceren

Het platform duurzaampubliceren.nl biedt uitgevers een centrale hub waar zij waardevolle informatie kunnen vinden over duurzaamheid in de uitgeefwereld.

De missie is om uitgevers te ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen en hen te helpen bij het implementeren van duurzame praktijken in hun bedrijfsvoering. Op duurzaampubliceren.nl is alle informatie die is verspreid is op het web op één centrale plek te vinden. Waardoor uitgevers een waardevol startpunt hebben voor hun duurzaamheidsreis. Of je nu een grote uitgeverij bent die al stappen heeft gezet of een kleinere uitgeverij die net begint met het verkennen van duurzame opties, de site biedt relevante informatie voor alle niveaus. Denk hierbij aan onderwerpen zoals milieuvriendelijke productieprocessen, duurzaam papiergebruik, energie-efficiëntie, circulaire bedrijfsmodellen, recycling en hergebruik, ethische distributiepraktijken en nog veel meer.

De site is een initiatief van de GAU en MEVW.

Voor meer informatie: Home (duurzaampubliceren.nl)

Deel dit artikel