MMA Mag Diner

Op 14 december a.s. vindt het MMA MAG DINER plaats.

Ruim 200 magazinemakers en genodigden komen samen voor een exclusieve netwerkavond met een smaakvol diner, inspirerende presentaties en mooie verhalen over ons vak. Tijdens het diner in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zijn er inspirerende bijdragen van gerenommeerde sprekers.

De avond is besloten en uitsluitend toegankelijk voor MMA-leden en genodigden op basis van uitnodiging.

Programma

18.30 uur      Ontvangt en netwerkborrel
19.30 uur      Diner
23.00 uur      Afsluiting diner
23.00 uur      Feestelijk netwerken
00.30 uur      Einde programma

Sprekers

Gastvrouw: Merel Westrik

Merel is televisiepresentatrice en voormalig nieuwslezeres. Zij werkte o.a. bij de lokale Amsterdamse televisiezender AT5 en omroepvereniging WNL, waar ze samen met Eva Jinek het ontbijtprogramma Vandaag de Dag presenteerde. Voor RTL presenteerde zij enkele jaren de nieuwsuitzendingen. In 2019 maakte zij de overstap naar Net5 om daar het praatprogramma Ladies Night te presenteren. Verder heeft Merel diverse natuurfilms op haar naam staan (Haring in het IJ, Amsterdam Wildlife).


Spreker: Juan Señor

Juan Señor is president van INNOVATION Media Consulting Group in Londen – één van de grootste nieuwsmedia-adviesbureaus ter wereld. Hij heeft met honderden mediabedrijven op elk continent samengewerkt en geadviseerd bij het aansturen van transformatieve projecten. Juan is een veelgevraagd commentator op het gebied van de media-industrie, spreekt op mondiale fora en citeert regelmatig in toonaangevende publicaties als The Economist en The Financial Times. Hij is mede redacteur van twee jaarboeken: Innovation in News Media en Innovation in Media, respectievelijk geschreven in opdracht van WAN-IFRA en de FIPP. Hij heeft de Spaanse nationaliteit, is geboren en getogen in Barcelona en volgde zijn opleiding in Europa en New York.


Spreker: Özcan Akyol

Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, is een Nederlandse schrijver, columnist en presentator. Hij debuteerde in 2012 met de semi-autobiografische schelmenroman Eus en ontwikkelde zich daarna tot een creatieve duizendpoot. Hij schreef ook de roman Toerist en onlangs verscheen zijn derde boek Afslag 23. Eus is ook columnist voor verschillende kranten en magazines. Hij schrijft hierin over variërende onderwerpen, van binnenlandse politiek tot ons onderwijssysteem en sport. Hij maakte furore als televisiepresentator met succesvolle titels als De Neven van Eus, Sterren op het Doek, De Geknipte Gast, Home of Eus en  Eus’ Boekenclub . Los hiervan presenteert hij zich als literatuur-propagandist, zoals NRC Handelsblad hem noemde en bezoekt hij elke week minimaal één middelbare school in Nederland om jongeren te enthousiasmeren voor het lezen van boeken.


Spreker: Ben van der Burg

Ben van der Burg is ex-professioneel schaatser en digitaal ondernemer. Op het randje van menselijke mogelijkheden balanceren is wat hij daar leerde. Hetzelfde doet hij momenteel in de digitale wereld. Als directeur van Triple IT, de marktleider in mobile streaming services, maakt hij dit waar. Inmiddels heeft hij al flink wat ervaring hierin opgebouwd. Ben is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, business & management en innovatie & trends. Sinds 2010 is Ben te horen op BNR Nieuwsradio waar hij regelmatig de talk- en nieuwsshow PepTalk presenteert. Ook is hij regelmatig te gast als tech-specialist bij het televisieprogramma Vandaag Inside.


Spreker: Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is presentatrice, VJ, soapactrice, culinair expert en tv-kok. Zij is allround food expert bij RTL Boulevard, maakt culinaire reizen voor 24Kitchen en heeft meerdere kookboeken gepubliceerd. Op haar eigen website Miljuschka.nl en haar social media kanalen neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten, geeft de beste kooktips en laat ze zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met name op haar Instagram en TikTok straalt ze body positivity, zelfliefde en bewustwording over voeding uit en is ze een voorbeeld voor velen. Sinds maart 2021 brengt zij Miljuschka Magazine op de markt, dat geen advertenties bevat en uitsluitend beschikbaar is via haar eigen website. De reden hiervoor is dat ze niet meer wil produceren dan er behoefte is. Ze wil niet onnodig papier laten bedrukken als het blijft liggen. Ook wil ze geen verspilling van druk- en verzendkosten en dus geldt ‘op=op, geen ‘zolang de voorraad strekt’. Miljuschka heeft de keuze gemaakt om alleen magazines af te drukken die besteld zijn. Een deel van de opbrengsten van het magazine gaat naar het Epilepsiefonds.

Dresscode

Feestelijk.

Toegangskaarten

Er worden geen toegangskaarten verstrekt. De gasten kunnen zich bij binnenkomst melden bij de ontvangstbalie.

Locatie

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk aan Zee
www.huisterduin.com

Let op: wegens wegwerkzaamheden is er een omleiding naar het hotel. Klik hier voor de aangepaste routebeschrijving.

Parkeren

Grand Hotel Huis ter Duin beschikt over parkeerplekken op het parkeerdek en in de parkeergarage. Onze gasten ontvangen een gratis uitrijkaart bij registratie voor het diner. Tevens zijn er 20 elektrische oplaadpalen. Voor een vergoeding van €0,52 per kWh kan men hier gebruik van maken.

Hotelovernachting

De gasten van het MMA MAG DINER wordt de mogelijkheid geboden om – voor eigen rekening – een hotelovernachting te boeken in Grand Hotel Huis ter Duin. Een eenpersoonskamer kost €200 inclusief ontbijt en exclusief BTW. Een tweepersoonskamer kost €235 inclusief ontbijt en exclusief BTW.

Middels deze link kan de reservering worden gemaakt.

Dieetwensen

Het diner is volledig vegetarisch. Eventuele dieetwensen/allergieën kunnen worden doorgegeven. Geef deze door aan Harriët Schrier: h.schrier@mma.nl.

Deel dit artikel