Mediafederatie Academy: Skillset voor de toekomst – leer werken met ChatGPT

Donderdag 7 december 2023, Training.

AI leidt tot een exponentiële groei aan kansen, mogelijkheden en competitie. Hoe kun je daarop reageren? Ontwikkel je skillset voor de toekomst en leer werken met ChatGPT. Doe mee aan deze praktische training en ontdek hoe je AI direct kunt inzetten in je eigen werk en organisatie.

Je leert:

    • prompten (= vragen stellen en instructies geven aan ChatGPT en/of Bing) om hypergepersonaliseerde, hoogwaardige content 5x sneller te creëren;
    • hoe je plugins kunt gebruiken om grote documenten en datasets in enkele minuten samen te vatten, te analyseren en te visualiseren;
    • welke technieken je productiviteit kunnen verdubbelen en tientallen uren per maand kunnen besparen;
    • welke reële risico’s en dreigingen AI met zich meebrengt, en hoe je hiermee omgaat.

Meld je direct aan

Trainer
Tim Goudriaan (LL.M.) is AI adviseur en trainer en heeft het afgelopen jaar bijna 3000 uur met AI zoals ChatGPT gewerkt. Via zijn bedrijf AI-Advies & Training traint zijn team bedrijven en professionals in de slimme, snelle, en leuke toepassing van AI in hun dagelijkse werk. Naast AI bouwt Tim – voor universiteiten en overheden in Nederland en Zwitserland – serious games die leiderschaps- en onderhandelingsvaardigheden trainen. Daarvoor gaf hij zeven jaar les over het Middenoosten aan University College Utrecht.

Programma
Van tevoren: Technische voorkennis is niet vereist. Maar neem wel je eigen laptop of tablet mee en maak van tevoren een eigen account aan voor ChatGPT en/of de nieuwe Bing (de trainers raden Bing aan voor het gratis account). Een betaalde versie is handig maar niet noodzakelijk.

13.30 uur – Inloop en registratie. NB Er wordt geen lunch geserveerd.
13.45 uur – Inleidende presentatie en aan de slag, door Tim Goudriaan en collega-trainer.
15.00 uur – Korte pauze.
15.15 uur – Vervolg van de training.
16.30 uur – Plenaire afsluiting met netwerkborrel.
17.00 uur – Einde programma.

Voor wie?
Voor zowel mkb- als corporate uitgeverijen en mediabedrijven: contentmakers, (hoofd)redacteuren, productontwikkelaars, communicatie-, product-, community-, brand- en marketingmanagers, uitgevers, business developers, marketeers, L&D-managers.

Wanneer?
Donderdag 7 december 2023, 13.30 – 16.30 uur

Waar?
Aristo meeting center Amsterdam, Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam. Goed bereikbaar met het OV, want gelegen naast het Station Sloterdijk. NB er is geen gratis parkeermogelijkheid.

Kosten (ex btw)?*
MEVW-leden en MMA-leden mogen kosteloos deelnemen. Zij ontvangen een volledige subsidie.
GAU-leden ontvangen een subsidie van € 100,-; zij betalen € 115,-.
NVPI/FDN-leden ontvangen een subsidie van € 100,-; zij betalen € 115,-.
Niet-leden: € 430,-

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectmedewerker Floor Gerrits via f.gerrits@mediafederatie.nl 

Deel dit artikel