MMA Roundtable sessie: Marketing Inspiratie

Dinsdagmiddag 10 oktober 2023 organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) weer een MMA Expert Roundtable. Deze editie staat geheel in het teken van marketing inspiratie. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt toegelicht hoe bekende merken effectief met hun marketing te werk gaan.

Spreker

Norbert Mirani (independent advisor) heeft ruim 25 jaar praktijkervaring en een achtergrond in economie, media & marketing en sociale wetenschappen. Op zijn naam staan honderden publicaties, van boeken tot artikelen en blogs op het snijvlak van merk, mens en maatschappij inclusief mentaliteitstrends.
Norbert presenteert speciaal voor ons succesvolle en onverwachte marketing cases. Die lopen uiteen van slimme toegankelijke AI-marketing, het gevaar van digital advertising, de experience economy, gaming en ons onderbewuste. Tevens introduceert hij interactief ‘The Magazine Engagement Factor’, na een kritische noot bij influencers en engagement.

Wij nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Deelname is kosteloos en exclusief voorbehouden aan medewerkers van MMA-lidbedrijven.

Praktische informatie

Thema: Marketing Inspiratie
Datum: dinsdag 10 oktober 2023
Start: 15:30 uur
Einde: 17:00 uur (met aansluitend netwerkborrel)
Locatie: Roularta Media Nederland
Adres: Spaklerweg 53, Duivendrecht
Parkeren: gratis op eigen parkeerterrein

Heb je collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur deze uitnodiging dan door. We kijken uit naar je/jullie komst!

AANMELDEN

Deel dit artikel