Mercurs terug in 2024

Het MMA-bestuur heeft besloten om de 25ste editie van de Mercurs niet in 2023 te laten plaatsvinden, maar deze naar 2024 te verschuiven. De reden hiervoor is dat we unaniem van mening zijn dat de Mercurs-uitreiking een stevige vernieuwing dient te ondergaan. Zo komen er aanpassingen op het gebied van de categorie├źn, de jury-samenstelling en de inzendvoorwaarden, zodat de Mercurs nog beter aansluiten op de huidige verdienmodellen, markt en eisen die aan magazine-uitgevers gesteld worden. Ook bij de feestelijke prijsuitreiking zullen we veranderingen gaan doorvoeren. Voor deze grondige herijking hebben we wel even wat tijd nodig. Dit betekent niet dat we dit jaar ons mooie magazine-vak niet zullen vieren. Integendeel: we komen met het eenmalige MAG Event op 14 december!

Deel dit artikel