Bestuur Magazine Media Associatie (MMA) uitgebreid met vier nieuwe bestuursleden

In de Algemene Ledenvergadering van 12 juni jl. stemden de leden van de MMA in met de benoeming van vier door het bestuur voorgedragen nieuwe bestuursleden: Hugo Blom (VPRO), Ernst Keyzer (PXR), Marscha Krouwel (Hearst Netherlands) en Edwin Reinerie (Winq Media).

Hugo Blom is uitgever van de VPRO Gids. Hij is verantwoordelijk voor de exploitatie en multimediale strategie van de VPRO Gids. Hugo vertegenwoordigt in het MMA-bestuur de gezamenlijke uitgevers van omroepbladen die bij de MMA zijn aangesloten.
Ernst Keyzer is managing director van PXR, de uitgeverij achter het magazinemerk Voetbal International en de merken Voetbalprimeur en GPBlog. Onlangs breidde PXR het portfolio uit met de overname van techtitel Bright van RTL.
Marscha Krouwel is CEO Hearst Netherlands. Deze multimediale uitgeverij brengt kwaliteitsmerken als ELLE, Quote, Quest, National Geographic en Men’s Health op de Nederlandse markt.
Edwin Reinerie is CEO en founder van Winq Media. Als ruim 17 jaar is Winq magazine Nederlands grootste queer lifestyle magazine. Nadat Edwin jarenlang hoofdredacteur van het magazine was, legde hij deze functie onlangs neer. Hij schrijft nog wel mee aan het magazine en de online platforms.

“Ik ben heel blij dat Marscha, Edwin, Ernst en Hugo ons bestuur komen versterken” aldus bestuursvoorzitter Erwin van Luit. “Door hun komst hebben we in het MMA bestuur een goede afspiegeling en vertegenwoordiging van de verschillende soorten magazine-uitgevers. En dat is belangrijk, ons doel als MMA is immers om maximale waarde toe te voegen voor al onze leden. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe bestuursleden hier samen met het reeds zittende bestuur een goede invulling aan zullen geven”.

In het huidige MMA-bestuur hebben naast de vier nieuwe bestuursleden Erwin van Luit (voorzitter/Roularta Media Nederland), Martijn van der Spek (penningmeester/VDS Publishers), Arjan Kropman (F&L Media) en Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media) zitting.

Deel dit artikel