Voordeeltarief MMA-leden voor FIPP Wereldcongres Cascais 6-8 juni 2023

De wereldfederatie van magazine uitgevers FIPP organiseert van dinsdag 6 juni t/m donderdag 8 juni 2023 in Cascais, Portugal de 45ste editie van haar jaarlijkse wereldcongres.

Tijdens dit congres ontdek je de laatste ontwikkelingen in de mediasector wereldwijd. Niet minder dan 70 internationale sprekers komen vertellen over ontwikkelingen op het vlak van uitgeven, technologie en economische perspectieven. Het is uiteraard ook een unieke gelegenheid om collega’s uit alle werelddelen te ontmoeten.

Leden van de MMA kunnen gebruik maken van een zeer aantrekkelijk voordeeltarief voor congresdeelname van € 899 euro (excl. btw), als wij met een Nederlandse delegatie van minstens 5 personen deelnemen. Dit is een korting van maar liefst € 900 op de reguliere toegangsprijs van € 1.799. De MMA zal de inschrijving en de facturatie van de congresdeelname verzorgen. Heb je interesse, stuur dan een mail met je gegevens naar h.schrier@mma.nl.

Let op: het voordeeltarief geldt slechts tot 31 maart 2023. Reis en verblijf dienen op individuele basis te worden geboekt.

Speciaal voor de deelnemende leden zal op een van de congresavonden een diner voor de Nederlandse delegatie in Cascais worden georganiseerd. Dit diner zal door de MMA worden aangeboden. Alle medewerkers van de lidbedrijven zijn welkom voor congresdeelname en MMA-diner.

Alle informatie over het congresprogramma, de sprekers en de locatie is HIER te vinden.

Deel dit artikel