Erwin van Luit

Erwin van Luit wordt nieuwe voorzitter Magazine Media Associatie (MMA)

Vandaag heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Magazine Media Associatie (MMA), de branchevereniging die de belangen van magazine uitgevers in Nederland behartigt, Erwin van Luit verkozen tot de nieuwe voorzitter. De ALV stemde unaniem in met de voordracht van het Algemeen Bestuur.

Van Luit is CEO bij Roularta Media Nederland en volgt Luc van Os op, die na acht jaar de voorzittershamer overdraagt. Van Os maakte zeventien jaar deel uit van het MMA-bestuur.

Van Luit: “De magazinemarkt is een markt die volop in beweging is, veel perspectief biedt maar zeker ook met flinke uitdagingen te maken heeft. Ik ben vereerd om vanuit mijn nieuwe rol als voorzitter een bijdrage aan de branche te mogen leveren. Ik kijk er enorm naar uit om vanuit de MMA onze leden te ondersteunen bij deze toekomstige uitdagingen en om hun belangen te behartigen.”

Deel dit artikel