Hoe verbeteren we kennisuitwisseling over duurzaamheid in onze sector?

Namens het Informatiecentrum Papier en Karton (IPK) doet een groep communicatiestudenten van de Hogeschool Utrecht onderzoek naar de behoefte aan kennisdeling op het vlak van verduurzaming en innovatie tussen partijen in de papier- en kartonwereld. Ze kunnen de hulp van jou als magazine mediaprofessional erg goed gebruiken. 

Het IPK en de studenten kunnen zich voorstellen dat een innovatie van een recyclingbedrijf ook interessant is voor een papierfabriek of een energiebesparingsmaatregel van een drukkerij ook voor een verpakkingsbedrijf aantrekkelijk kan zijn. Immers: als we van elkaar leren en ervaringen delen versterken we onze positie als meest duurzame en circulaire sector van Nederland, toch?

Je helpt het IPK en de studenten door de enquête via onderstaande button in te vullen. Het invullen kost je slechts enkele minuten.

MMA-leden kunnen bij vraag 1 aangeven dat zij onder PRN (Stichting Papier Recycling Nederland) vallen. De MMA is bij PRN aangesloten.

Ja, ik vul de enquête in

Deel dit artikel