DRIE MERCURS UITGEREIKT TIJDENS MAG INSPIRATION DAY

Margriet, Happinez en Vrij Nederland winnaars Mercurs.

Bij de 24e Mercurs, de belangrijkste prijzen van de magazine mediabranche, zijn in drie categorieën prijzen uitgereikt. De uitreiking vond, in aanwezigheid van ruim 300 magazinemakers, plaats tijdens de Mag Inspiration Day in B. Amsterdam.

De zevenkoppige jury onder voorzitterschap van Arno Kantelberg, was lyrisch over het journalistieke niveau in de categorie Reportage, onder de indruk van de Magazinemerken en hun brede spectrum en zag de liefde en passie waarmee Artdirection in het vak wordt bedreven.

Volledige uitslag Mercurs 2022

Mercur Artdirection van het Jaar
Happinez (WPG Media)

Mercur Reportage van het Jaar
‘Van armoede’ – Vrij Nederland (WPG Media)

Mercur Magazinemerk van het Jaar
Margriet (DPG Media)

Het volledige juryrapport is hier vinden.

Deel dit artikel