Inzenden Mercurs sluit 15 september

Wie wint de felbegeerde Mercur Magazinemerk, Artdirection of Reportage van het Jaar? Deze Mercurs worden op 4 november, tijdens de Mag Inspiration Day uitgereikt. Maar eerst gaat de jury aan de slag. Laat al dat mooie, creatieve en slimme werk zien aan de Mercurs-jury en zend nog deze week in. Inzenden kan super makkelijk online via mercurs.nl en is gratis!

Multimediale magazinemerken, groot én klein, zijn van harte welkom in de categorie Magazinemerk. Journalistieke prestaties dingen mee in de categorie Reportage. Voor deze categorie kunnen diverse producties worden ingezonden: diepgravende interviews, (video)series, podcasts en columns. Superieure vormgeving of een restyling van een magazine wordt beoordeeld in de categorie Artdirection.

NÚ INZENDEN MERCUR MAGAZINEMERK

NÚ INZENDEN MERCUR REPORTAGE

NÚ INZENDEN MERCUR ARTDIRECTION

Uitreiking Mercurs 2022

De Mercurs worden dit jaar voor de 24e keer uitgereikt, op vrijdagmiddag 4 november 2022 als afsluiting van de Mag Inspiration Day in B.Amsterdam. Tijdens de derde editie van dit event voor magazinemakers, georganiseerd door de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), vormen de genomineerde Mercur-cases en een expositie onderdeel van het dagprogramma. De drie Mercurs die dit jaar worden toegekend sluiten naadloos aan bij de bezoekers (redacteuren en vormgevers) van de Mag Inspiration Day.

Deel dit artikel