Nationaal Media Onderzoek (NMO) zoekt twee directeuren

Het Nationaal Media Onderzoek (NMO) heeft als doel om het mediagedrag van Nederland in kaart te brengen voor televisiekijken, radioluisteren, internetgebruik en het lezen van dagbladen en tijdschriften. De nieuw op te richten Stichting NMO is op zoek naar een Algemeen Directeur en een Directeur Onderzoek, die dit geheel nieuwe onderzoek gaan aansturen en door ontwikkelen.

De Algemeen directeur heeft de dagelijkse leiding van het onderzoek en verbindt de diverse stakeholders. De Directeur Onderzoek rapporteert aan de Algemeen Directeur en is verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en innoveren van het onderzoek.

Een unieke kans voor daadkrachtige kandidaten met uitstekende bestuurlijke vaardigheden en enthousiasme om bij te dragen aan de totstandkoming van het allereerste cross-mediale bereiksonderzoek ter wereld.

Functieprofiel algemeen directeur & directeur onderzoek

Bekijk hier het functieprofiel Algemeen Directeur NMO en hier het functieprofiel Directeur Onderzoek NMO.

Enthousiast geworden? Solliciteer voor 18 april!

Solliciteren kan door een e-mail met CV te sturen aan sollicitatie@nationaalmediaonderzoek.nl. Aanmelden kan tot en met 17 april. Alle aanmeldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Kandidaten krijgen voor 9 mei bericht.

Deel dit artikel