Update: Marketingtrendsessie ‘Influencers & Brand Lovers’

* Update: Vanwege de recente corona maatregelen, is besloten van de bijeenkomst ‘Influencers & Brand Lovers’ op donderdag 3 februari 2022 een webinar te maken. Dat betekent eenzelfde inhoud, maar een iets aangepast tijdslot. Het volledige programma en de link voor registratie vind je in het bericht hieronder.*

Influencers verbinden zich met merken om content te creëren en deze te delen met hun volgers. Het vakgebied influencermarketing wordt volwassen; openheid en authenticiteit in influencer campagnes steeds belangrijker en meetbaarheid voor merken is key.


Benieuwd naar de visie vanuit een merk, een influencer, een agency etc.? Vier sprekers delen hun kennis en ervaringen over het onderscheidend vermogen en de potentie van influencermarketing. Krijg antwoord op vragen als:

  • Waarom en hoe kiest een merk voor influencermarketing?
  • Wat zijn de belangrijkste trends? En hoe vertaal je deze naar je organisatie en merk?
  • Welke vrijheden en invloed hebben influencers zelf in prestatiegerichte campagnes?
  • En welke regels gelden er voor het reclame maken via influencers?

Laat je op deze dag inspireren en meld je aan!

MMA subsidieert de deelname van MMA leden aan deze bijeenkomst (€ 240,- p.p. voor MMA leden) volledig! Geef je dus snel op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

DOELGROEP
Voor contentmakers, innovatiemanagers, (hoofd)redacteuren, productontwikkelaars, communicatie-, product-, community-, social media, brand- en marketingmanagers, uitgevers, business developers, marketeers, etc.

PROGRAMMA
09:45 – Ontvangst en deelnemersregistratie
10:00 – De belangrijkste trends, door Klaas Joosten
10:45 – Pauze
11:00 – Keuzevrijheden voor influencers, door Joost Bouhof
12:00 – Lunchpauze
13:00 – Wat mag wel en niet? Juridische contouren, door Naomi van der Louw                13:45 – Pauze
14:30 – Hoe creëer je Brand Lovers?, door Lisa-Marie Klap                                                         15:00 – Afsluiting van het programma

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: 3 februari 2022
Tijd:
09:45 – 15:00 uur
Locatie: Het betreft een online webinar

Kosten: MMA subsidieert deelname van MMA leden (€ 240,- p.p. voor MMA leden) volledig*

* Een No Refund beleid wordt gehanteerd: de inschrijving voor deze bijeenkomst wordt hiermee als definitief beschouwd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen, dan kun je altijd een collega jouw plaats in laten nemen. Bij afmeldingen of No Shows wordt in alle gevallen het gehele bedrag in rekening gebracht. Dit geldt óók voor alle MMA- leden. Door je aan te melden, accepteer je deze annuleringsvoorwaarden.

 Meer informatie & aanmelden

Deel dit artikel