FIPP World Media Cingress 2022

FIPP World Media Congres 2022

Het 44e FIPP World Media Congres keert fysiek terug en vindt plaats in Lissabon-Cascais, Portugal van 7 tot 9 juni 2022.

Verken de belangrijkste trends in de media-industrie

Met een groot aantal sprekers en volop mogelijkheden om te netwerken, biedt dit evenement deelnemers de kans om de balans op te maken van de impact van meer dan twee jaar coronacrisis. De focus van het congres 2022 zal liggen op de kansen die ons te wachten staan in de komende jaren.

Boek snel

Het FIPP congres is een exclusief evenement van hoge kwaliteit met alle maatregelen die nodig zijn om het voor de deelnemers Covid-veilig te maken. Dit betekent dat het aantal plaatsen uiterst beperkt is en dat vroeg boeken een vereiste is om te kunnen deelnemen.

*Boek met vertrouwen

  • Registreer nu, betaal later. FIPP factureert voor de tickets die u hebt gekocht.
  • FIPP erkent de onzekerheid rond internationale reizen als veroorzaakt door de Covid-pandemie. Als er een lockdown is in Portugal op 7-9 juni 2022 en het Congres niet door kan gaan, zal het betaalde geld voor de gekochte tickets worden terugbetaald.

More info & register

Deel dit artikel