De Mediafederatie Academy_thumb

Nieuw team bij de Mediafederatie Academy

Na de pensionering van Nineke van Dalen, nemen programmamanagers Marie-Louise Kok en Wendy Woelders het stokje over in de organisatie van de Mediafederatie Academy, met de ambitie om de Academy door te ontwikkelen. Beide hebben een achtergrond in uitgeef- en mediabranche. 

De Mediafederatie Academy is hét kennisdeel- en innovatieplatform voor de uitgeefbranche en is onderdeel van de vereniging van brancheorganisaties voor mediabedrijven en uitgeverijen in Nederland (GAU, GEU, Magazine Media Associatie (MMA), MVW en NDP Nieuwsmedia). De Academy ondersteunt leden door middel van het delen van kennis en de beste praktijkvoorbeelden en voorziet in specifieke programma’s gericht op:

  • digitale transitie in de uitgeefmediasector;
  • versterking en professionalisering;
  • delen van kennis, trends, ontwikkelingen en ervaringen;
  • netwerken en talentontwikkeling

Op het programma staan o.a. webinars, workshops en evenementen zoals:

  • praktische verdiepingssessie ‘Zo maak je een succesvolle podcast!’;
  • laatste ontwikkelingen in auteursrecht;
  • best practices en succesfactoren bij digitale abonnementen;
  • marketingtrendsessie influencers & brand lovers.

En nog veel meer kennis- en inspiratiesessies voor contentmakers, uitgevers, productontwikkelaars, marketing- en communicatiemanagers, en andere professionals in de uitgeefmediasector.

Door MMA geselecteerde bijeenkomsten voor Mediafederatie Academy 2021/2022

De MMA selecteert voor de lidbedrijven een aantal interessante sessies, deze worden de medewerkers gratis of met korting aangeboden. Zodra de volledige agenda met de door MMA geselecteerde bijeenkomsten van de Mediafederatie Academy 2021/2022 bekend is wordt deze op mma.nl, onze socialkanalen en via onze nieuwsbrief gepubliceerd.

Deel dit artikel