Lekker lang lezen: vakantieboeken & zomerspecials!

De zomer van 2021 mag dan nog steeds een beetje anders-dan-anders zijn, er is alle reden om te vieren dat deze zomer weer vrijer is dan de vorige. Ter ere van je staycation of je toch-even-weg-reis komen ook dit jaar diverse magazinemerken met vakantieboeken & zomerspecials. Om lekker lang in te bladeren of te lezen, in de zon of in de schaduw, op een strandbedje of op de bank, in Nederland of in het buitenland.

Uit het onderzoek Mediagebruik tijdens de zomer, No Ties 2019 van het door DPG Media overgenomen Sanoma blijkt dat magazines een typisch vakantiemedium zijn. Zowel thuisblijvers, als mensen die met de auto of het vliegtuig op vakantie gaan kopen meer magazines en dan met name in de losse verkoop. De uitgaven staan vol met o.a. mode, diepte-interviews, lange leesverhalen, strips, puzzels, fotoseries en vakantietips.

Lekker lang lezen in de zomervakantie

Heb jij ook binnenkort vakantie en dus ook veel meer tijd om te lezen? Hieronder een greep uit de vakantieboeken & zomerspecials van 2021 die tot nu toe verkrijgbaar zijn:

Deel dit artikel