Bestuur Magazine Media Associatie (MMA) uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden

In de Algemene Ledenvergadering van 14 juni jl. hebben de leden van de MMA ingestemd met de benoeming van twee nieuwe bestuursleden: Martijn van der Spek (VDS Publishers) en Arjan Kropman (F&L Media). Daarnaast is ingestemd met de herbenoeming van zittend bestuurslid Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media).

V.l.n.r. Martijn van der Spek (VDS Publishers) en Arjan Kropman (F&L Media).

Martijn van der Spek is managing director/owner van VDS Publishers, de uitgeverij achter de magazinemerken TopGear en JFK. Daarnaast is hij ook managing director/owner van VDS Custom Media & VDS Digital Agency.

Arjan Kropman is directeur van F&L Media. Deze multimediale uitgeverij brengt Autoreview, CHIP FOTO magazine, Classic Cars, C’t, Filosofie Magazine, Foodies, Gardeners’ World, Historisch Nieuwsblad, iCreate, koken & genieten en Maarten! op de Nederlandse magazinemarkt.

Het huidige MMA-bestuur wordt naast Martijn en Arjan gevormd door voorzitter Luc van Os, penningmeester Erwin van Luit (New Skool Media) bestuurslid Gabrielle de Jong (Bindinc.) en herbenoemd bestuurslid Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media).

Deel dit artikel