MERCURS 2020

Certificaten Mercur BeLOFtes 2020 uitgereikt

Vorig jaar december werden de Mercurs 2020 vanwege Corona uitgereikt in een studio-omgeving waarbij de winnaars hun awards in een virtuele setting in ontvangst namen. Dat gold ook voor BeLOFte-winnaar Arjun Chadha van Zuurstof Media en de vier runners-up voor wie vanwege het bijzondere 2020-jaar ook een oorkonde (en een geldprijs!) was gereserveerd. Op 26 mei 2021 was het zover en werden de Oorkondes 2020 op het kantoor van de Magazine Media Associatie (MMA, de organistor van de Mercurs) in Amsterdam Zuidoost alsnog uitgereikt.

Een bijzonder moment was 26 mei 2021 voor de betrokkenen zeker; alle reden ook om na de uitreiking van de certificaten door LOF-bestuurder Derk Haank, het glas te heffen op de winnaar en de vier runners-up van de Mercur BeLOFte 2020.

Op de foto met de cijfers van de klok mee: 
Derk Haank (Lucas Ooms Fonds), Iris te Voert (Audax Publishing, Vriendin), Floor van der Stap (DPG Media, Libelle TV), Julian Vandenbussche (New Skool Media), Harriët Schrier (MMA), Nicolette Hulsebos (Lucas Ooms Fonds, FONK media) en Arjun Chadha (Zuurstof Media). Runner-up Eva Roefs moest bij de uitreiking op 26 mei helaas verstek laten gaan.

Deel dit artikel