De Mediafederatie Academy_thumb

Geselecteerd door MMA: bijeenkomsten Mediafederatie Academy 2021

MMA heeft in samenwerking met de Mediafederatie Academy voor de eerste helft van 2021 weer interessante 100% digitale bijeenkomsten voor je op het programma staan. Meld je alvast aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

De Mediafederatie Academy is het professionaliserings- en netwerkplatform voor de uitgeefbranche. In tijden van  Corona – en zeker ook nog daarna – is het meer dan ooit van belang om kennis en skills up to date te houden en te blijven innoveren. Met de Academy ondersteunt de Mediafederatie lidbedrijven van de vijf bij de Mediafederatie aangesloten brancheverenigingen (MMA, GEU, GAU, MVW en NDP Nieuwsmedia) hierbij. Door de technologische ontwikkelingen en mediaconvergentie in de uitgeefindustrie is er binnen alle uitgeefsectoren behoefte aan permanente kennisupdate en vaardigheidsontwikkeling over thema’s die samenhangen met digitaal uitgeven, op zowel strategisch als operationeel niveau.

Voor de eerste helft van 2021 heeft MMA voor de lidbedrijven een aantal interessante sessies geselecteerd. Onderstaande sessies worden medewerkers gratis of met korting aangeboden:

donderdag 14 januari 2021: De adaptieve organisatie
Strategie & executie van de digitale transformatie

donderdag 21 januari 2021: Linkedin 
Tijdens deze masterclass krijg je inzicht in de manier waarop je een goede en constante stroom aan content opbouwt voor de LinkedIn pagina van jouw mediamerk.
Let op: komt op korte termijn online

donderdag 28 januari 2021: Introductie cursus auteursrecht 
Basiscursus

donderdag 11 februari 2021: Instagram
Aan de hand van veel voorbeelden uit de uitgeefpraktijk krijgen de deelnemers een dieper strategisch én praktisch inzicht in de werking van Instagram. Na de masterclass kun je direct aan de slag om jouw Instagram naar een hoger plan te tillen.

donderdag 4 maart 2021: Je Team in Creatieve Overdrive
In deze workshop krijg je de gereedschapskist aangereikt om van ideeëngeneratie daadwerkelijk de stap naar implementatie te zetten.

donderdag 11 maart 2021: SEO
In deze praktische verdiepingssessie behandelen we SEO vanuit diverse invalshoeken. Zo besteden we aandacht aan de basis, hoe het werkt. Maar ook kijken we naar de laatste stand van zaken en welke nieuwe SEO-ontwikkelingen van belang zijn.

dinsdag 23 maart 2021: Brein en Gedrag
Boost je eigen mediacampagnes en -processen met inzichten uit de gedragspsychologie en neurowetenschap.

donderdag 15 april 2021: Update uitgeef-gerelateerde wet- en regelgeving
Seminar
Let op: komt op korte termijn online

maandag 17 mei 2021: Scoren met online marcom 2021
Masterclass van trends, impact en middelen in de online marketingmix 2020 & praktische oefeningen met de toepassing ervan.

Deel dit artikel