MERCURS 2020

Wie wordt donderdag de 23e hoofdredacteur van het jaar?

Het is bijna zover! Nog maar 2 dagen tot de uitreiking van de Mercurs 2020! Wie wordt gekroond tot de nieuwe hoofdredacteur van het jaar? Wordt het Justine Marcella van Vorsten, Helene van Santen van Kek Mama of Claudia Straatmansvan Nouveau?

Kijk op donderdag 10 december om 15:30 uur mee met de uitreiking van de Mercurs via mercurs.forlive.eu en weet je het!

Welke belofte staat straks in de spotlights?

Welk jong talent heeft zich het afgelopen jaar (oktober 2019 t/m september 2020) onderscheiden door de opvallend hoge kwaliteit van zijn/haar professionele vaardigheden en/of originele, creatieve en innovatieve ideeën.

Wordt het Arjun Chadha (oprichter Get Familiar Magazine, Zuurstof Media), Eva Roefs (zelfstandig fotograaf), Floor van der Stap (TV producer Libelle, DPG Media), Julian Vandenbussche (data analist, New Skool Media) of Iris te Voert (online redacteur Vriendin, Audax Publishing)?

Livestream Mercurs 2020

Nog maar 2 dagen tot de uitreiking van de Mercurs 2020! Op donderdag 10 december vanaf 15:30 uur sharp begint de uitreiking van de Mercurs 2020. Voorinschrijving is niet nodig.

We hopen jou, je collega’s, je familie en vrienden donderdag digitaal te mogen verwelkomen!

Deel dit artikel