Winfried Baijens presenteert 10 december Mercurs 2020

Het is bijna zover: de virtuele uitreiking van de MERCURS op donderdag 10 december om 15:30 uur. De show wordt live gestreamd vanuit Central Studios in Utrecht en is voor iedereen gratis te zien. De presentatie is in handen van Winfried Baijens.

Wie wordt dit jaar de hoofdredacteur van het Jaar? Welke partnership wordt bekroond? In totaal worden acht Mercurs uitgereikt aan personen of magazinemerken die in dit onvergetelijke jaar bijzonder hebben gepresteerd.

Voor het event is een unieke link beschikbaar: mercurs.forlive.eu. Voorinschrijving is niet nodig. We hopen iedereen digitaal te mogen verwelkomen op 10 december. Voeg hier de uitnodiging toe aan je agenda.

Nodig iedereen uit om mee te kijken!

Het voordeel van een online uitreiking is dat al je collega’s, familie en vrienden gratis mee kunnen kijken! Nodig ze daarom uit om ook op donderdag 10 december a.s. om 15:30 uur de uitreiking te bekijken via de livestream.

Meer informatie over de Mercurs is te vinden op www.mercurs.nl.

Deel dit artikel