LOF en Mercurs samen voor talent

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF) sponsort voor de zesde keer de Mercur BeLOFte van het Jaar, de prijs voor jong talent.

LOF-voorzitter Auke Visser: “Wij steunen de Mercurs vanaf het begin en dat blijven we doen, júist ook in deze moeilijke tijd. We staan helemaal achter de kleinschaliger aanpak van dit jaar. Als stichting hebben we natuurlijk geen commercieel belang bij de Mercurs, maar nu er nóg minder kansen in het vak zijn omdat uitgeverijen het zwaar hebben, is het belangrijk talent te stimuleren. Niet alleen met een prachtige bekroning in de vorm van een Mercur, maar ook met het prijzengeld, te besteden aan de eigen ontwikkeling.”

Ben je of ken je een bijzonder talent in ons vak? Van beeldmaker tot redacteur, van datastrateeg tot marketeer: schrijf je in op mercurs.nl.

Eva Roefs in actie voor de cover van Volkskrant Magazine.

Talent in de spotlights
LOF-bestuurslid en Fonk-hoofdredacteur Nicolette Hulsebos wil graag laten zien hoeveel jong en gevarieerd talent ons vak te bieden heeft. “In de nieuwe rubriek ‘Next mediastar’ willen we vanaf nu graag een voorportaal zijn voor de Mercur BeLOFte, die ik een zeer warm hart toedraag.” Lees hier de eerste aflevering, met fotograaf Eva Roefs in de hoofdrol.

Inzenden makkelijker en digitaal

Inzenden voor een of meer van de acht Mercur-categorieën is makkelijker dan ooit en volledig digitaal, inclusief het beeldmateriaal. Je hoeft dus geen fysiek materiaal meer aan te leveren. Inzendingen zijn welkom tot en met 8 oktober op mercurs.nl.

Deel dit artikel