Zend NU in voor Mercurs 2020!

Een Mercur winnen in dit heel bijzondere jaar? Het zou zomaar kunnen! Júist in dit jaar is er toch een Mercurs-uitreiking in december, om het beste werk en het grootste talent uit het vak te bekronen.

Mercurs 2020 is wel een aangepaste editie:

  • Inzenden is makkelijker en volledig online. Je hoeft geen fysiek materiaal in te leveren, we ontvangen ook het beeldmateriaal digitaal. (lees maar hoe makkelijk)
  • Er zijn twee jury’s van vijf personen gevormd die elk vier categorieën jureren. Deze jury’s maken we binnenkort bekend.
  • Door de coronamaatregelen mogen we helaas geen groots Mercursfeest in een theater vieren, wél zijn alle genomineerden 10 december te gast tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst en is de prijsuitreiking te volgen via een livestream.
  • Er zijn dit jaar 8 categorieën:

Magazinemerk van het Jaar
Artdirection van het Jaar
Reportage van het Jaar
Hoofdredacteur van het Jaar
Innovatie van het Jaar
Cover van het Jaar
Partnership van het Jaar
Belofte van het Jaar

Creatieve ideeën welkom voor Mercur Innovatie van het Jaar

Creativiteit, daar draait het om, in de categorie Mercur Innovatie van het Jaar. Een inventief idee om de lezer-bladbinding te versterken en/of free publicity voor het magazinemerk te genereren. En dat kan van alles zijn: bijzondere redactionele producties, zoals eenmalige specials, de introductie van voice applicaties, innovaties in strategie of techniek en zelfs innovaties die te maken hebben met de beperkingen van de coronamaatregelen. Kortom: een hele diverse categorie waar de jury veel van verwacht, want we zagen juist in dit moeilijke jaar prachtige pareltjes en nieuwe ontwikkelingen. Dus stuur ze in en verras de jury!

Inzenden

Bekijk op mercurs.nl de voorwaarden en de criteria en zend je beste werk in en zorg dat o.a. de meest succesvolle hoofdredacteuren en talentvolle beloftes van het vak uiterlijk 8 oktober bij ons binnen zijn.

Deel dit artikel