Bereikbaarheid MMA-secretariaat

Het MMA-secretariaat is als gevolg van de COVID-19 uitbraak tot en met 6 april a.s. gesloten maar blijft bereikbaar.

Gisteren heeft de overheid haar richtlijnen aangescherpt en nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor moeten wij helaas onze bijeenkomsten en events die tot en met 6 april gepland stonden, verplaatsen naar een latere datum. Informatie hierover komt op een later moment beschikbaar. De deelnemers aan onze vergaderingen en/of events worden ook persoonlijk geïnformeerd.

Het MMA-secretariaat zal in elk geval tot en met 6 april a.s. gesloten zijn. Wij werken deze periode vanuit huis en zijn bereikbaar via mail: info@mma.nl.

We wensen onze leden en zakelijke partners sterkte toe in deze bijzondere tijd.

Deel dit artikel