Early bird-tarief voor Mag Inspiration Day verloopt bijna!

We know: het duurt nog even voordat de tweede editie van Mag lnspiration Day op vrijdag 6 maart van start gaat. Misschien dat je om die reden nog niet nadenkt over het kopen van een kaartje. Maar wie slim is, doet dat wel. Tot en met aanstaande vrijdag kun je nog een early bird-ticket bemachtigen.

Tot en met vrijdag is de toegangsprijs voor de Mag Inspiration Day € 50,- voor leden en € 95,- voor niet-leden. Na 14 februari a.s. kosten de tickets € 75,- voor leden en € 125,- voor niet-leden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Over Mag Inspiration Day

De organisatie is in handen van de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). Deze unieke samenwerking is in 2018 opgezet om mediaprofessionals de gelegenheid te bieden een dag lang kennis en inspiratie op te doen over de magazinebranche.

Magazinemakers worden tijdens de Mag Inspiration Day bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers, zoals hoofdredacteur Farah Storr van ELLE UK en Christoph Amend van Zeit Magazin. De dag wordt geopend door media trendwatcher Juan Señor die een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd presenteert. Jeremy Leslie van MagCulture zal de aanwezigen bijpraten over magazine design.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer Madeleijn van den Nieuwenhuizen van Zeikschrift en Coverjunkie/Mercur d’Or winnaar 2019 Jaap Biemans maken hun opwachting. Docent creatief denken Marcel Stolk geeft een korte training ‘Brainstormen in je eentje’. De dag zal worden afgesloten door NRC-columniste Japke-d. Bouma. Dagvoorzitter is Floor Cornelisse.

Wais Shiraz, secretaris NVJ: “De NVJ zet zich in om de positie van magazinemakers toekomstbestendig te maken. In de huidige dynamische markt moet je continu blijven innoveren om je meerwaarde voor je publiek te behouden.”

Harriët Schrier, directeur MMA: “Je kunt alleen innoveren als je inspiratie hebt en goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn we blij dat we in samenwerking met de NVJ de tweede editie van de Mag Inspiration Day voor onze achterbannen mogen organiseren.”

Praktische informatie

Datum: vrijdag 6 maart 2020
Aanvang: 09:30 uur inloop, 10:00 uur start programma
Locatie: B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A
Parkeren: parkeerplaats B.Amsterdam, B.1
Tijd: dagvullend programma, inclusief borrel

Koop jouw ticket

Mag Inspiration Day 2020 is een gezamenlijk initiatief van:

 

 

 

 

Deel dit artikel