MERCURS 2019: LAATSTE KANS OM ERBIJ TE ZIJN!

Morgen om 12.00 uur sluit de kaartverkoop voor de Mercurs 2019. Je hebt dus nog maar 24 uur de tijd om kaarten te kopen voor hét magazine mediafeest van het jaar in het DeLaMar Theater morgenavond.

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 december 2019
Locatie: DeLaMar Theater, Marnixstraat 402, Amsterdam
Toegangsbewijs: e-ticket (print of smartphone)
Ontvangst: vanaf 20:00 uur met drinks
Zaaldeuren open: 20:45 uur, free seating in zaal en op balkon
Start prijsuitreiking: 21.00 uur. Geen toegang meer tot zaal na 21.00 uur.
Dresscode: black tie
Presentatie: Vivienne van den Assem
Afterparty: tot 01:00 uur met o.a. DJ Rico South, drinks & bites
Special drinks: PostNL cocktailbar
Parkeren: QPark Europarking, Marnixstraat 250 (kortingskaarten verkrijgbaar bij garderobe DeLaMar Theater)

Op de kiek

Bij zo’n mooi feest in black tie horen natuurlijk fotografen. Voorafgaand aan de uitreiking is er de perswand voor een herinnering aan de Mercurs 2019. Alle foto’s zijn vrijdagochtend te vinden op thedayaftermercurs.nl, aangeboden door MediaCompetence. De ‘polaroidmeisjes’ van onze Gouden Sponsor Aldipress zetten je tijdens de afterparty op de foto.

#MERCURS

Kijk je niet dagelijks op onze website voor het laatste nieuws? Geen probleem. Je kunt ons ook heel gemakkelijk via verschillende social mediakanalen volgen. En ben jij een van de weinigen uit het magazinemedia vak die niet in de zaal zitten morgen? De uitreiking van de Mercurs 2019 is op de te voet volgen via Twitter, Instagram en Facebook. En zelf mag je natuurlijk ook helemaal losgaan op social media donderdagavond. Gebruik dan #mercurs. Wie weet zijn we dan, net als voorgaande jaren, weer trending topic!

Goodiebag

Na afloop zijn er goodiebags voor alle gasten. In de goodiebag zit het juryrapport Mercurs Magazine, waarvan het drukwerk is aangeboden door Senefelder Misset en het omslag door Grafische Groep Matthys. De mediavakbladen FONK, MarketingTribune, Adformatie, Villamedia en de Media 100 hebben wij er al voor je ingestopt. Natuurlijk is er bij de uitgang weer het overvolle tijdschriftenschap, aangeboden door Aldipress. Daar kan je jouw goodiebag zelf aanvullen met jouw favoriete magazines voor de kerstvakantie!

Meer informatie & toegangskaarten

Deel dit artikel