Mag Inspiration Day

Mag Inspiration Day 2020 komt eraan!

In november 2018 was de eerste editie van Mag Inspiration Day een groot succes, en daarom is er goed nieuws: de tweede editie van dit event staat gepland voor 6 maart 2020!

Deze inspirerende, niet te missen dag, gezamenlijk georganiseerd door de Magazine Media Associatie en de Nederlandse Vereniging van Journalisten, is hét event voor magazine mediamakers in Nederland. Meer dan tien topsprekers uit binnen- en buitenland, zoals Farrah Storr (hoofdredacteur ELLE UK) en Christoph Amend (hoofdredacteur Zeit Magazin), zullen hun boeiende kijk op het magazine mediavak met hun publiek delen onder leiding van dagvoorzitter Floor Cornelisse. Kom luisteren, inspiratie opdoen en netwerken! Houd de website van MID 2020 in de gaten om op de hoogte te blijven, zodat je er op tijd bij bent wanneer de ticketverkoop van start gaat.

Zet vrijdag 6 maart 2020 snel in je agenda, meer informatie volgt!

Deel dit artikel