Speciale MMA-Ledenaanbieding Digital Innovators’ Summit Berlijn 24-25 maart 2020

Ook in 2020 zal de traditie worden voortgezet: de Magazine Media Associatie (MMA) biedt haar leden de mogelijkheid om de FIPP/VDZ Digital Innovators’ Summit in Berlijn op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart 2020 bij te wonen tegen een gereduceerd tarief. Het bijwonen van dit congres wordt door het MMA-bestuur en eerdere bezoekers van harte aanbevolen.

Dit jaarlijkse congres wordt door de internationale magazine mediaorganisatie FIPP en de Duitse branchevereniging VDZ georganiseerd. Gedurende twee dagen komen ruim 250 toonaangevende personen uit de internationale mediawereld bijeen om zich te laten informeren over de nieuwste digitale ontwikkelingen, media businessmodellen en multimediale strategieën. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Onderstaand ons aanbod:

De reguliere toegangsprijs voor de twee congresdagen bedraagt € 2.095,00, indien u zich via MMA aanmeldt betaalt u slechts € 995,00. Namens de MMA wordt alle Nederlandse congresbezoekers op dinsdagavond 24 maart 2020 een gratis gezamenlijk diner in Berlijn aangeboden. U kunt zich voor het bijwonen van het congres aanmelden via deze link.

Hier vindt u in een later stadium uitgebreide informatie over de sprekers en het congresprogramma.

Onze suggesties voor hotels in de directe omgeving van de congreslocatie (Deutsche Telekom Representative Office, Französische Strasse 33) zijn: Hotel Titanic Gendarmenmarkt en Arcotel John F.

Deel dit artikel