Magazine_Media_Café

Het verslag van Magazine Media Café is nu beschikbaar

Een editie van Magazine Media Café over ‘De power van print’.

Print is springlevend! De hernieuwde aandacht voor print in de mediamix is onmiskenbaar. Maar benutten we als magazinemakers wel optimaal het potentieel van print? Dat was het thema van deze bijeenkomst: hoe kun je consumenten ultiem raken met je printproduct en hoe kun je je adverteerders beter bedienen.

Het verslag van een middag over print met: ‘printevangelist’ Ulbe Jelluma (Managing Director Print Power Europe), Irene Smit (Creative Director Flow), Henk van den Einden (Contentmanager NRC XTR, de branded-contenttak van NRC Media) en Roger Verdurmen (Concept & Strategy Director Sanoma).

Het verslag is aangevuld met foto’s en videoquotes van de sprekers.

Bekijk hier het verslag

Deel dit artikel